GIS online
|
19-01-2007, 04:12 PM
|
|||
|
|||
GIS online
Zanima me dali tko zna koji (besplatan) program za izradu online GIS projekata. Npr. program koji bi sam generirao datoteke web sucelja i potrebnu bazu podataka.
Hvala! |
|||
19-01-2007, 04:37 PM
|
|||
|
|||
RE: GIS online
ahoj, hmm ja bas nisam u gisu pa neznam odgovor.
ali probat cu pogledat jel ima nekaj takvoga. (posto jedini ja ovdje postam ne ocekuj puno odgovora) "Freedom is irrelevant. Resistance is futile." -- Borg Collective |
|||
19-01-2007, 04:58 PM
|
|||
|
|||
ivgeo Wrote:(posto jedini ja ovdje postam ne ocekuj puno odgovora) No problemo! Btw, svidja mi se "IV Geo". |
|||
19-01-2007, 05:19 PM
|
|||
|
|||
mgasparovic Wrote:No problemo! Btw, svidja mi se "IV Geo".mislis na dizajn ili? ja se u slobodno vrijeme malo igram u photoshopu pa tu i tamo napravim koj skin za ovaj forum IV Geo moze biti "for geo" (za geodeziju) a pasu i moji inicijali! "Freedom is irrelevant. Resistance is futile." -- Borg Collective |
|||
20-01-2007, 07:38 PM
|
|||
|
|||
khm, khm mozda sam pronasao ono sto trazis.
pogledaj ovu stranicu http://www.gogeo.ac.uk/cgi-bin/geoPortal...areFree.pl na njoj imas i link za Geoserver a to bi moglo biti slicno onomu sto trazis "Freedom is irrelevant. Resistance is futile." -- Borg Collective |
|||
24-01-2007, 01:50 AM
|
|||
|
|||
ivgeo Wrote:khm, khm mozda sam pronasao ono sto trazis.Da, stvarno ima puno toga zanimljivog, korisnog. Thanks! ivgeo Wrote:mislis na dizajn ili? ... IV Geo moze biti "for geo"...Sta se tice dizajna mislim da je za ovaj tip i tematiku stranice najbolji "ANSCD". Steta sta nema vise korisnika i posjetitelja na forumu. Vidim da si imao prstice i na bannerima Foruma GEOF-a. GJ |
|||
24-01-2007, 09:13 PM
(This post was last modified: 24-01-2007 09:13 PM by ivgeo.)
|
|||
|
|||
ako sam pomogao drago mi je!
Evo ANSCD je postala glavna thema. Sto se tice bannera foruma, reko da malo pomognem i uljepsam forum, kad niko drugi nece. Kad sad na to gledam nije nekaj bogzna kaj ali nije ni tak lose. "Freedom is irrelevant. Resistance is futile." -- Borg Collective |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|